Rondleiding voor Vrouwen van Nu Geesteren/Gelselaar

Onlangs was een aantal dames van de ‘Vrouwen van Nu’ uit Geesteren /Gelselaar aanwezig in het hospice voor een rondleiding. In 2017 waren wij te gast bij hun bijeenkomst en hebben wij een lezing verzorgd. Daarnaast hebben zij met een collecte tijdens de kerstviering nogmaals onderstreept hoe zij ons werk waarderen. De opbrengst van die collecte kwamen de dames Diny Voskamp en Anneke Vruwink persoonlijk langs brengen. Tijdens hun eerstvolgende vergadering zullen zij zeker nog vertellen over hun bezoek aan ons “bijna thuis huis” Hospice De Lelie. Voor hen was het een mooie afsluiting van hun aandacht aan ons werk. Het geven van lezingen aan groepen blijkt een mooie manier om ons werk bekendheid te geven. Wij hopen ook dit jaar weer vele lezingen te mogen verzorgen in de hele regio waarin onze vrijwilligers werkzaam zijn, in zowel in het hospice als in de thuis situatie.