Ronde Tafel Winterswijk doneert E 3500,- aan Hospicegroep de Lelie

De opbrengst van de jaarlijks terugkerende wijnactie van De Ronde Tafel Winterswijk is dit jaar geschonken aan Hospicegroep de Lelie in Winterswijk.

De Ronde Tafel heeft, mede doordat leden dierbaren hebben verloren die bijzonder goed zijn begeleid in het Hospice, dit doel gekozen. Door meer dan 450 dozen wijn te verkopen is een opbrengst van E 3500,- gerealiseerd. De Ronde Tafel, of ook wel genoemd de “Nederlandsche Tafelronde”, is een club met uitsluitend mannelijke leden in de leeftijd van ca. 25 tot 40 jaar. Zij stellen zich ten doel om inzicht te verschaffen in de wijze waarop anderen zich, zowel persoonlijk als in hun beroep, ontplooien. De ronde tafel stimuleert zijn leden bij de ontwikkeling van hun eigen persoonlijkheid.

Op de foto overhandigt Hendrik-Jan Sellink van de Ronde Tafel Winterswijk de cheque aan Gosse Visser, bestuurslid van Hospicegroep de Lelie.