Opbrengst collecte voor Hospicegroep De Lelie

Op 12 september was het Nationale Ziekendag; een dag waarop de Zonnebloem de dialoog tussen zieke en gezonde mensen wil bevorderen. In Dinxperlo wordt ieder jaar op Nationale Ziekendag een kerkdienst georganiseerd door verschillende kerken in samenwerking met de Zonnebloem. Tijdens deze dienst wordt een collecte gehouden waarvan de opbrengst bestemd is voor een goed doel. Dit jaar is Hospicegroep De Lelie aangewezen als goed doel. Op zondag 12 september vond de kerkdienst plaats. Gerrie Balk, vrijwilliger in het Hospice is hierbij aanwezig geweest om vragen na afloop van de viering te beantwoorden. Met de collecte is een bedrag van E 320,- opgehaald voor de Hospicegroep! Afgelopen vrijdag hebben mevrouw Slutter en mevrouw van Loenen het geld van de collecte overhandigd aan Hospicegroep De Lelie. Wij zijn hen zeer erkentelijk voor deze bijdrage!

Winterswijk, september 2010