Kerstbijeenkomst 2013 Hospicegroep de Lelie

Op dinsdag 17 december jl. vond de jaarlijkse Kerstbijeenkomst van Hospicegroep de Lelie plaats in zaal ‘de Schoppe’ bij de Twee Bruggen in Winterswijk. Bestuurslid Hans ten Kate sprak de aanwezige vrijwilligers namens het bestuur toe en dankte hen hartelijk voor al het werk wat afgelopen jaar is verricht.

De vrijwilligers konden genieten van een heerlijk buffet. Mary Hulshof, oud vrijwilligster van Hospicegroep de Lelie vertelde een mooi Kerstverhaal. De muzikale omlijsting was in handen van de Big Band van muziekschool Boogie Woogie uit Winterswijk. De overheerlijke petit fours werden dit jaar wederom geschonken door bakkerij ter Weme uit Winterswijk, waarvoor onze dank!

De vrijwilligers gingen allen naar huis met een kleine attentie, aangeboden namens het bestuur van Hospicegroep de Lelie.

Al met al een zeer geslaagde avond!