Installatie nieuwe vrijwilligers

Op donderdag 24 november werden vier nieuwe vrijwilligers geïnstalleerd. Coördinator Joke Verwey sprak de nieuwe vrijwilligers toe en reikte hen de overeenkomst en een lelie uit. Wilma Elsinghorst en Jos Meulenbeek hebben de regionale introductiecursus gevolgd en gaan respectievelijk aan de slag als vrijwilliger bij het thuiswaken en het hospice. Anita Papen en Johan Schreurs zijn geen zorgvrijwilliger maar zijn inmiddels al volop bezig met hun vrijwilligerswerk voor de hospicegroep. Anita gaat de coördinatoren administratief ondersteunen. Johan Schreurs vrijwilliger die coördinatoren komt ondersteunen op ICT.

hgdl-vrijwilligers-nov2016

Van links naar rechts: Wilma Elsinghorst (thuiswaken); Jos Meulenbeek (hospice); Anita Papen (administratieve ondersteuning) en Johan Schreurs (ict).