Inloopavond vrijwilligers op maandag 28 februari 2011

Hospicegroep De Lelie is op zoek naar vrijwilligers voor zowel de thuiszorg als ook het gastenhuis/het hospice. Op maandag 28 februari is er een inloopavond in Ontmoetingscentrum Betula aan de Hoflaan 3-5 in Borculo. Tussen 19:00 u en 21:00 u is Janny Stronks, coördinator van Hospicegroep De Lelie aanwezig om uw vragen te beantwoorden of om u nadere informatie te geven. Ook zijn er een aantal vrijwilligers aanwezig, waaraan u uw eventuele vragen kunt stellen.

Heeft u op voorhand al vragen, of bent u niet in de gelegenheid om te komen maandag 28 februari a.s., neem dan contact met Janny Stronks, coördinator van Hospicegroep De Lelie via telefoonnummer (0543) 52 11 11.