Hospicegroep aanwezig tijdens kinderkerkdienst in Aalten

Op zondag 23 augustus waren we als hospicegroep te gast in een kinderkerkdienst in Aalten. De kinderen kregen verschillende Diaconale doelen gepresenteerd. Wij deden dat door middel van kleurplaten. Kinderen werden uitgenodigd een kleurplaat met daarop een Lelie te kleuren en deze aan een zieke te geven. Ook onze informatiestand werd door veel mensen bezocht. Een gesprek over ons werk ontstaat dan als vanzelf. Aalten heeft op deze wijze aandacht gegeven aan de terminale zorg van Hospicegroep De Lelie en de collecte opbrengst wordt ook deels aan ons gedoneerd. Wij willen PKN Aalten hartelijk bedanken voor de uitnodiging!
hgdl-kinderkerkdienst-aalten