Hospice organiseert maandelijkse inloopochtenden

Met ingang van 1 oktober 2016 stelt Hospicegroep De Lelie de deuren van het hospice aan de Leliestraat 36 in Winterswijk maandelijks open voor belangstellenden. Elke eerste zaterdag van de maand kan iedereen tussen 11.00 uur en 12.30 uur vrijblijvend binnenlopen.

Data inloopochtenden

– zaterdag 7 juli 2018
– zaterdag 4 augustus 2018
– zaterdag 1 september 2018
– zaterdag 6 oktober 2018
– zaterdag 3 november 2018
– zaterdag 1 december 2018

Belangstellenden kunnen meer informatie krijgen over de zorg die de vrijwilligers van de hospicegroep bieden aan mensen tijdens de laatste levensfase. Zowel in het hospice als bij mensen thuis (thuiswaken). Ook is er gelegenheid om het hospice te bezichtigen. Mocht er een gastenkamer leeg zijn, dan kan ook deze bekeken worden. Een dienstdoend coördinator is aanwezig om informatie te verstrekken en een rondleiding verzorgen.

De meeste gasten ervaren het hospice als een warme omgeving. De zorg tijdens hun laatste levensfase is bij onze vrijwilligers in goede handen. Maar niet alleen in het Hospice kunnen mensen rekenen op goede hulp. Ook in de thuissituatie kunnen vrijwilligers ingezet worden ter ondersteuning van de mantelzorgers. Zij waken veelal s nachts.

Voor velen van u wellicht bekend, maar voor vele anderen ook niet. Mocht u een beeld willen krijgen van wat een hospice is, of wat vrijwilligers in de thuissituatie kunnen betekenen, dan ben u welkom. Maar ook als u door het lezen van dit bericht geïnteresseerd ben geworden om vrijwilligerswerk te doen voor Hospicegroep de Lelie, bent u welkom.

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door: Daniël Hoitink fotografie & video