AVA’70 doneert 650 euro

AVA`70 biedt als sportvereniging tal van activiteiten gericht op atletiek. Daarnaast wil de club ook haar maatschappelijke betrokkenheid tonen. Dit is de reden geweest voor de organisatie van de Gerard Tebroke Memorialloop om een deel van het inschrijfgeld van de Businessrun beschikbaar te stellen aan Hospicegroep de Lelie. Zowel bij AVA`70, als ook bij Hospicegroep De Lelie is de inzet van een grote groep vrijwilligers van onschatbare waarde. Dit is dan ook een van de belangrijkste redenen geweest om de donatie aan de hospicegroep te gunnen.
Op dinsdag 28 juli kregen voorzitter Frits Schmidt en coördinator Janny Stronks uit handen van de organisatie van de Gerard Tebroke Memorialloop een cheque van € 650,00 overhandigd. Wij zijn erg blij met de donatie en hebben AVA`70 en  de deelnemende bedrijven aan de Businessrun hartelijk bedankt voor deze bijdrage.

hgdl-P7280129