Praktisch

Kamers
Iedere gast heeft een eigen ruime kamer met een standaardinrichting en een aangepast bed. Elke kamer is voorzien van airco en heeft een eigen douche- en toiletruimte. Ook kunnen persoonlijke eigendommen – zoals kleine meubels, schilderijen en foto’s – een plaats krijgen. Zo kan iedereen zijn eigen sfeer creëren.

Telefoon/tv/Internet
In de huiskamer staat een tv-toestel en ook is er op de gastenkamers een tv-toestel aanwezig. Voor internet kan men gebruik maken van een gratis wifi verbinding.

Wasregeling
Lakens en dekens zijn aanwezig, maar eigen beddengoed gebruiken kan ook. Een wasmachine en een droger zijn in huis.

Rookbeleid
In het hospice is roken niet toegestaan. Iedere gastenkamer heeft een eigen terras waar gerookt kan worden. Ook op het overdekte, verwarmde terras grenzend aan de gezamenlijke huiskamer is roken toegestaan.

Bezoekregeling
Bezoek is als uitgangspunt de hele dag welkom. Voor kinderen is een apart hoekje ingericht op de gang.

Logeerkamer
Het is mogelijk om te blijven overnachten in het Hospice, hiervoor is een logeerkamer aanwezig. Voor logeren met ontbijt wordt een vergoeding van €10,- gevraagd.

Voeding
De maaltijden worden door de vrijwilligers klaargemaakt en aangepast aan de wensen en behoeften van de gast. De familie en/of vrienden kunnen, indien gewenst, hierbij assisteren. Tevens is het mogelijk om mee te eten. De kosten hiervoor bedragen voor de lunch € 2,50 en voor een warme maaltijd € 5,- (per persoon per keer).

Huisdieren
Het meenemen van huisdieren is onder bepaalde voorwaarden mogelijk.

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door: Daniël Hoitink fotografie & video