28 mei: mini-congres rouwverwerking

Op dinsdag 28 mei organiseren wij een mini-congres over rouwverwerking in De Oude Calixtuskerk in Groenlo.

Dit mini-congres is toegankelijk voor professionals en vrijwilligers in de terminale zorg, als mede voor vertegenwoordigers van de lokale overheden die zorg in hun portefeuille hebben, een mini-congres over rouwverwerking. Deze bijeenkomst staat ook open voor nabestaanden, mantelzorgers en overige belangstellenden op het gebied van terminale zorg.

Sprekers
Wij zijn erg verheugd dat wij twee vooraanstaande sprekers hebben gevonden die ieder vanuit hun eigen kennis en ervaring graag meer vertellen over rouwverwerking:

Manu Keirse: expert in patientenbegeleiding, rouwverwerking en palliatieve zorg
Monique L’Hoir: expert op het gebied van wiegendood en rouwverwerking na onverwacht en verklaard verlies van een kind

Accreditatie

• Accreditatie Bureau Cluster 1 (ABC 1): 1 punt
• NVvPO: 2 punten
• Accreditatie bij V&VN is aangevraagd.

19.00 uur inloop met koffie/thee
19.30 uur welkom door Johan Teeuwsen, voorziter Hospicegroep De Lelie
19.40 uur lezing Manu Keirse
20.15 uur Pauze
20.45 uur Lezing Monique L’Hoir
21.15 uur Afsluiting
21.20 uur informele borrel
22.00 uur einde programma

Aanmelden
De kosten voor deelname bedragen 5 euro, dit is inclusief twee consumpties. Aanmelden kan via de aanmeldmodule van Proscoop (LINK).

Monique L'Hoir

Monique L’Hoir